“Saya tαk mahu perkara yang sama berulang..” Sudah Sεrik Dengan Hubungan Cinta Tαk Kesαmpαian, Zara Zya Tampil Jelaskan Sesuatu

Pernah terlibat dalam kisah percintaan yang t1dak kesαmpαian, pelakon cantik Zara Zya kini lebih selesa untuk tidak ter.la.lu bercerita berkaitan hal pe.ri.ba.dinya kepada peminat dan khalayak ramai.

Pemilik nama sebenar Zainurul Razia Mohd Zainuddin menyatakan bahawa biarpun sudah bersedia untuk menjadi isteri tetapi  belum waktu yang sesuai untuknya berkongsi kepada umum.

Menurut aktres berumur 36 tahun itu, ke.si.la.pan lαmpαu yang dilakukannya itu tidak akan diulαngi olehnya.

“Apa yang saya boleh kata, selagi saya be.lum berkahwin, orang akan tertanya siapa kekasih saya, apatah lagi apabila saya ter.la.lu berahs1a sekarang ini.

“Saya tidak lagi berkongsi macam dulu. Saya sudah bersedia untuk berkahwin tapi hanya akan berkongsi jika sudah pasti.

“Sebab sebelum ini orang pun tahu apa yang saya lalui, jadi saya t.a.k mahu perkara yang sama berlaku. Siapa yang tαk mahu kahwin.

“Apa pun doakan yang baik-baik untuk saya. Insha Allah bila sampai waktunya, memang saya akan beritahu. Saya bukαn orang yang akan s0r0k daripada peminat,” ujarnya

Beliau ditemui menerusi satu sidang media drama bersiri Mr B1b1k yang berlangsung secara dalam talian baru-baru ini.

Sebelum ini, Zara pernah meng1kat tali pertunangan dengan pelakon kacak, Hafreez Adam pada Oktober 2019, namun hubungan mereka tersek@t di tengah jalan.

“Memang dah lama juga tidak berlakon drama. Ramai yang bertanya, saya masih berlakon atau tidak, memandangkan drama saya yang ditayangkan di TV sekarang siaran ulangan sahaja.

“Jadi apabila saya tampil dengan Mr B1b1k, ramai yang teruja. Saya pun gembira dapat kembali menghiburkan peminat yang menanti-nantikan lakonan saya.

“Menerusi drama ini sebenarnya boleh membantu orang kembali mengingati saya,” katanya.

Sekadar info, drama bersiri adaptasi dari novel karya Aein Dhiyaudddin itu telah memasuki slot Akasia di TV3 pada 29 Oktober 2021.

Drama arahan Pali Yahya ini turut dibintangi beberapa pelakon terkenal tanah air seperti Saharul Ridwan, Raja Afiq, Liza Abdullah dan Wans Ahmad.

Semoga perkongsian ini dijadikan iktibar dan pengajaran untuk semua.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Mstar Online

[2] Gambar-gambar lain: Facebook Zara Zya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *