“Dia sangat bertanggungjawab” Luαhan Zulin Aziz Cμri Tμmpuan Ramai. Ada Yang Mendoakan Cepat Naik Pelamin

Setiap wanita pasti impian lelaki yang bertang.gung.jawab untuk dijadikan suami dan paling penting lelaki itu tidak berki.ra serta tidak ke.de.kut dengan isteri.

Baru-baru ini, pelakon Zulin Aziz ada memuat naik satu en.tri berkongsikan kegembiraan menyambut ulang tahun kelahiran kekasih hatinya, Farhan Norzaini yang ke-34.

Menerusi en.tri itu, Zulin turut memuji s.i.k.a.p kekasihnya yang bertang.gung.jawab serta tidak berkira dari segi kud.rat dan juga d.u.i.t.

Dalam pada itu, Zulin turut mengatakan ada kebaikannya dikurniakan kekasih yang t.e.g.a.s kerana dia seorang yang ke.ras kepala.

“Dia sangat bertang.gung.jawab dengan family. Sentiasa kerja ke.ras demi bahagiakan kami. Dia t.e.g.a.s! bagus juga. Zulin kan kepala batu. Tapi dia sangat penyayang.. Dia jaga kita sedaya dia. Tak pernah berkira kud.rat, d.u.i.t. Ya Allah limpahkan rezeki buatnya ya Allah,” tulisnya.

Di akhir perkongsian itu, Zulin turut mendoakan agar kekasihnya itu sentiasa dilindungi Allah serta diberi kejayaan dunia ak.hi.rat dan permudahkan urusan mereka.

Selepas melalui episod cinta dua sebelum, kami mendoakan semoga hubungan Zulin dan kekasih sampai ke jinjang pelamin.

Sumber:

[1] Rujukan, ROTIKAYA

[2] Gambar Utama, Zulin Aziz (Instagram)

[3] Gambar 1,2 dan 3, Zulin Aziz (Instagram)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *