“Susαh senαng bersama” Persahabatan Mereka Dapat Perhαtian Di Tikt0k. K0men Nεtizen Undαng Sεbak

Kawan s.u.s.a.h senang ni sangat s.u.k.a.r untuk dicari. Disebabkan persahabatan yang terlalu ak.rab menyebabkan kita berasa sangat se.dih sama seperti yang dilalui oleh seorang pengguna Tiktok @abxrhsn.

Perkara ini sering terjadi apabila masing-masing mula sambung belajar atau komit.men pekerjaan, dimana terpak.sa berpi.sah dalam tempoh yang lama mahupun sekejap.

Video yang telah dimuatnaik telah mendapat lebih daripada 26k tanda suka dan ko.men sebanyak 1k. Kelihatan salah seorang rakan mereka ba.kal mela.porkan diri di Pusat Latihan Po.lis (PU.LA.POL) dalam tempoh enam bulan.

Benar apa kata orang, su.kar nak cari kawan yang sanggup su.sah senang bersama.

Video yang berdurasi 48 saat itu telah menarik perha.tian ramai kerana kawan-kawan yang lain juga tidak mampu menahan se.bak untuk berpi.sah walaupun untuk enam bulan.

Menurut @abxrhsn mereka semua sangat rapat dan selalu lepak beramai-ramai bila masing-masing balik kampung bercuti.

Rata-rata warganet juga menzahirkan perasaan se.bak bila melihat keakraban mereka. Warganet juga mendoakan agar hubungan persahabatan mereka kekal sehingga akhir ha.yat.

Meninjau ke ruang ko.men, orang ramai turut merasai apa yang @abxrhsn lalui dan ramai juga tersentuh dengan persahabatan ini.

Sumber:

[1] Rujukan, OH MY MEDIA

[2] Gambar Utama, abxrhsn  (TikTok)

[3] Gambar Lain-lain, abxrhsn  (TikTok)

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *