“Saya tidak traμma” Sering Ditanyakan Tentang Jod0h, Adam AF Tampil Beri Jawapan

Adam AF2 atau sekarang lebih dikenali sebagai Pengiran Adam berkata dia tidak pernah serik apabila bercakap tentang jodoh.

“Tiada istilah s.e.r.i.k, kalau ada j0doh untuk berkahwin esok, maka esok jugalah saya kahwin. Jadi tidak wujud perkataan trau.ma atau apa, sebaliknya saya masih mencari”.

Adam berkata lagi dia serahkan perkara itu kepada Allah SWT. Itu katanya apabila dia diminta untuk memberi ula.san mengenai j0doh sejak bergelar duda pada tahun 2016 lagi.

“A.j.a.l, m.a.u.t dan j0doh semuanya terletak di tangan Allah SWT. Jadi saya sendiri tidak mempunyai jawapan untuk persoalan itu. Ada yang saya berkenan namun dia tidak minat saya pula,” katanya lagi.

Tambahnya lagi, Adam masih lagi mengekalkan hubungan baik bersama be.kas isterinya, Fiza Halim.

“Saya masih berhubung dengan be.kas isteri yang mana kami saling bertanya khabar. Cuma ketika dia berkahwin itu, kami berhenti berkomunikasi kerana tidak manis memandangkan dia sudah menjadi isteri orang”.

“Ada sesekali komunikasi, kami akan berkongsi rasa dan bertanya khabar. Malah, anak dia pun pernah menjadi anak saya juga suatu ketika dahulu”.

Adam dan Fiza Halim pernah mendirikan rumah tangga pada September 2013 yang lalu. Ma.langnya, hubungan mereka berakhir pada April 2014 namun mereka telah rujuk pada tahun yang sama.

Ibarat pisang berbuah dua kali, pasangan ini berce.rai buat kali kedua di Mah.ka.mah Rendah Sya.riah, Shah Alam pada Disember 2015

Perkahwinan mereka itu tidak dikurniakan cahaya mata.

Sumber:

[1] Rujukan, Harian Metro 

[2] Gambar Utama, Illuminasi

[3] Gambar 1, Adam (Instagram)

[4] Gambar 2, Illuminasi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *