“Tαk cantik korang please jαngan beli” Koleksi Tudung Baru Fazura Tarik Perhαtian Ramai, Garα-garα Hαl Ini

Siapa sahaja yang tak kenal pelakon cantik jelita Fazura, terbaru Fazura telah mengeluarkan jenama tudungnya sendiri. Pelbagai koleksi dan rekaan yang dikeluarkan dan harganya sangatlah mampu milik.

Berikutan dengan itu koleksi tudung Fazura telah menjadi bualan h.a.n.g.a.t khususnya kaum hawa. Fazura kelihatan sering menggayakan koleksi tudungnya membuatkan orang ramai ingin mendapatkannya.

Menerusi akaun Tiktok Tudung_fazura, salah seorang viewer telah meminta orang ramai ja.ngan membeli tudung Fazura. Rata-rata ramai terhibur dengan ko.men dari warganet itu. Komen tersebut berbun.yi, “tak cantik,korang ja.ngan beli”.

Fazura yang membaca ko.men tersebut berasa terhibur dan ketawa kerana dia faham akan maksud ko.men itu. Ko.men tersebut bukanlah sesuatu yang ne.ga.tif namum ia bermaksud selalu tidak ada peluang untuk membeli tudung Fazura.

Pengemar koleksi tudung Fazura ini tentu saja tahu sekiranya tudung tersebut telah dilancarkan, sudah pasti sold out dalam beberapa minit.

Oleh itu, ko.men sedemikian adalah bermaksud individu tersebut tidak mahu melepaskan peluang untuk mendapatkan koleksi terbaru tudung Fazura itu.

Gara-gara ko.men tersebut bukan sahaja Fazura yang geli hati, warganet juga berasa terhibur dengan situasi tersebut.

Meninjau ke ruang k.o.m.e.n, rata-rata warganet berasa lucu dengan ko.men tersebut.

Sumber:

[1] Rujukan, Newzpower.com

[2] Gambar Utama, Fazura (Instagram)

[3] Gambar 1 dan 2, Tudung Fazura (TikTok)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *