Apabila Isteri Dihinα Dengan Gelaran Badαk & Dikatakan Gεmμk Punca Sμkar Hαmil, Sekali Ini Tindakan Suami Balαs Kμtμkan Netizen Mulut Puαkα

Buat penggemar dan pencinta video masakan yang berkonsepkan mukbang Malaysia, sudah pasti nama Beby Tora pasti sudah tidak as1ng lagi bagi peminatnya.

Video mukbangnya sememangnya menjadi perhatian ramai dan apabila dia memuat naik video review makanan sudah pasti begitu ramai peminat melihat videonya begitu menghiburkan.

Meskipun begitu, disebalik kemeriahan itu, terselit juga segelintir netizen yang bersikap agak s1n1kal dan berpandangan ne.ga.t1f terhadap dirinya.

Sehinggakan ramai juga yang terg@mak untuk memberikan kec@man terhadap tabiat makannya. Lebih menyed1hkan, ada netizen menghubungkan tab1at pemakanannya dengan isu suk@r ham1l.

Beberapa hari lalu, Apit Johari suami kepada wanita tersebut telah memuat naik sebuah video di laman TikTok dimana dia telah merekod telatah isterinya yang sedang bahagia menikmati sup gear box.

Namun begitu, terdapat seorang netizen telah mel0ntarkan satu komen yang kur@ng enak untuk didengari kepada pasangan itu sehingga mengund@ng kema.ra.han suaminya.

“Post video isteri happy makan…Eh ada pula yang tiba-tiba komen benda ne.ga.t1f”, katanya.

Selama ini, suami kepada Beby Tora tidak pernah mela.tah sekiranya isterinya diku.tuk, tetapi kali ini dia tidak tahan dan akhirnya memberikan tindak ba.las kepada individu terbabit di dalam video yang lain.

Apit tetap dengan pendiriannya yang mana dia tetap berbangga dengan isterinya yang tidak pernah berbangga diri walaupun dia mempunyai banyak duit.

“Saya bangga dengan dia…Tengah keluar dengan family, tetap join kelas mengaji & nak belajar berubah”, kata Apit.

“Mene.gur jangan sampai mengh1.na…Takutnya kelak ter.ke.na kat family atau keturunan sendiri sebab k1.fa.rah”, nasihat Apit.

Sekadar info, video ini  telah mendapat lebih 200 ribu jumlah tontonan.

Manakala di bahagian komen, kebanyakkan netizen juga memberikan komen-komen yang membina dan kata-kata semangat kepada pasangan ini.

 

 

Sumber:

[1] Rujukan dan gambar : Erin Sakura

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *