Shuk Kant0i Busμk Cμrang Dengan Skαndal, Kali ini Isteri Dedαh Perαngai Kεji Shuk Bikin Ramai Terkεjut

Kisah kecu.ra.ngan Shuk nampak gayanya masih lagi tidak berpenghu.jung dengan wanita yang dikenali sebagai Farah.

Terbaru, menerusi posting Instastory milik isteri kepada Shuk Sahar, Rossalennah Natassyiah Asshaferah atau Sera kelihatan dia seperti melu.ahkan pera.saan g.e.r.a.m dengan suami bersama skan.dalnya.

Dikatakan, ada yang menga.du kepada Sera yang Shuk sedang bersama dengan seorang wanita.

Di dalam pekongsian tersebut Sera telah memuatnaik gambar screen shot perbualan Sera bersama seorang menerusi direct message (DM) yang telah ‘mela.porkan’ keadaan semasa Shuk bersama keka.sih ge.lapnya.

Dikatakan, keka.sih ge.lap Shuk itu ialah Farah. Bukan setakat itu, ada juga ne.tizen yang mendak.wa terserempak dengan Shuk bersama Farah sambil bergambar dengan peminat tanpa rasa se.gan si.lu berjalan berdua.

Reaksi Sera seakan a.lah bi.sa te.gal biasa. Dia sudah l.a.l.i dengan perkara ini dan Sera sempat memer.li mengatakan mereka hanya menjadi mang.sa sedangkan hakikatnya ramai sudah tahu akan kebena.rannya.

Sera juga memberitahu kepada semua yang mereka lihat bersama Shuk itu bukanlah dirinya kerana pada waktu kejadian Sera tidak bersama Shuk.

Lalu, Sera meminta orang ramai sekiranya terserempak atau terlihat Shuk dengan Farah diharapkan supaya merakam atau mengambil gambar situa.si tersebut sebagai b.u.k.t.i kerana Shuk dan kekasih gelapnya itu pasti tidak akan menga.ku tentang hubungan mereka.

Akhir-akhir ini kelihatan seperti rumah tangga Shuk agak g.o.y.a.h kerana kon.tro.ver.si melan.da dirinya.

Disebabkan terlalu banyak kon.tro.ver.si yang melan.da dirinya, orang ramai mula berasa m.e.l.u.a.t terhadapnya. Ramai berang.gapan yang Shuk tidak akan berubah sehingga dike.cam te.ruk di media sosial.

Sumber:

[1] Rujukan, OH MY MEDIA 

[2] Gambar Utama, Rossa Sera (Instagram)

[3] Gambar 1 dan 2, Rossa Sera (Instagram)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *