“Semuanya Satu Pemb0h0ngαn Belaka, Plot Twist Mengαlαh Cerita Tamil,” DS Vida Tampil Jelaskan Kenapa Dia Naik Angin Dengan Lagu Baru Iqbal

Ungkapan yang sangat mengejutkan ramai orang telah dil0ntarkan oleh Dato Seri Vida(DSV) yang mengatakan MV Hujan nyanyian Iqbal sebagai ‘Memμαlkan’.

DSV menyifatkan bekas pembantu peri.ba.dinya itu sebagai seorang yang gi.la.kan populariti sampai ter.ga.mak menjadikan kisah kahwin tak jadi sebagai modal dalam MVnya.

“Saya akui sen.tap apabila orang samakan jalan cerita dalam MV itu dengan kisah kami..try h.a.r.d yang me.mu.al.kan! Dia memang lapar populariti, buat apa saja kerana nak capai impiannya untuk popular.

“Saya tak sanggup nak tengok MV itu sampai habis..dia jaja kisah pe.ri.ba.di, semuanya penuh tem.be.rang dan pembo.ho.ngan demi nak meraih populariti dan simpati orang lain.

“Walau MV itu telah diubah menggambarkan saya yang tak bertudung, tak pakai bling-bling dan guna pelakon muda, tapi netizen masih dapat rasa persamaan cerita kami,” ujarnya pada media.

Menerusi lagu ciptaan Oja, Zai Hamzah, Iqbal, Achoi, Eric Fuzi yang dimuat naikkan dalam Youtube telah menjadi trending number 1.

Dalam pada itu, dari segi vokal pula DSV mengatakan lagu tersebut menerima sambutan yang baik daripada pendengar kerana kekuatan MV tersebut.

DSV turut mengucapkan ucapan tahniah dan syabas kepada Iqbal atas kejayaan dirinya meraih populariti dalam jangka masa singkat dengan bermodalkan kisah cinta mereka berdua.

“Sebenarnya kekuatan pada lagu ini adalah MV yang sangat kreatif… itu saya tak nafikan. Suara ada la sikit-sikit macam yang Michael Ang kata dulu (ke.p1t macam p0n.dan pen.cen). Nak masuk ajl?. Saya gelak dulu.

“Lirik lagu itu berkaitan kisah saya adalah jalan utama cerita tapi pem.bo.ho.ngan memang jelas dan nyata, cuma cerita sebenarnya dah di plot twistkan…ka.lah cerita tamil.

“Biarlah asalkan dia boleh meraih populariti dia sanggup buat apa saja dan sekarang dia dah jumpa apa dia cari,” menurut DSV.

Semoga perkongsian ini dijadikan iktibar dan pengajaran untuk semua.

Sumber:

Rujukan dan gambar utama: Mstar Online

Gambar-gambar lain: Instagram ahmadiqbalzulkefli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *