Terpαlit Dengan Isμ Cμrang, Ismail Izzani Pμtus Cintα Dengan Kekasih?

Selepas dua tahun menja.lin hu.bu.ngan cinta, penyanyi Ismail Izzani mengaku sudah p.u.t.u.s dengan kekasihnya, penyanyi Shalma Eliana.

Menerusi temubual Melodi semalam, penyanyi berusia 21 tahun itu berkata bagaimanapun dia dan b.e.k.a.s kekasih masih berkawan baik dan memilih meneruskan perjalanan hidup masing-masing.

“Ya betul (dah p.u.t.u.s) tapi dalam masa sama kami memilih jalan tersendiri sebab saya pun banyak lagi perkara nak ex.plore & ex.perience. Sama juga seperti Yana (Eliana), kami masih berkawan.

“Berkenaan (isu cu.ra.ng) sebelum ni, boleh katakan saya melakukan ke.si.la.pan. Tapi sekarang saya nak fo.kuskan pada diri sendiri, keluarga dan orang sekeliling yang memberikan perkara positif,” katanya.

Ditanya mengenai cincin berlian yang pernah dihadiahkan kepada Eliana, Ismail berkata bekas kekasih meminta untuk membu.ang cincin berkenaan ke dalam sungai.

“Sebelum ini saya dan Eliana ada berkhemah dengan beberapa orang kawan. Semasa kami di sungai, saya cakap dengan Eliana, apa kata kita b.u.a.n.g je cincin ini. Ini adalah momennya,” katanya.

Dalam pada itu, Ismail berkata dia mengakui masih menyayangi Eliana namun hanya akan kembali bercinta jika dirinya sudah bersedia.

“Saya sangat menyayangi dia, Eliana bermakna dalam kehidupan saya. Dia mengubah diri saya kepada seseorang yang tak pernah ada di posisi itu sebelum ni.

“Jika kembali bercinta, bukan sekarang. Selagi belum bersedia, saya takkan kembali kepada dia. Saya le.tih membuk.tikan saya layak dan pe.nat dah untuk sa.kit.kan hati sesiapa. InsyaAllah kalau dah bersedia, saya akan cintakan dia,” ujarnya.

Sumber:

[1] Rujukan, Roti Kaya

[2] Gambar Utama, KukaKuku

[3] Gambar 1 dan 2, Ismail Izzani (Instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *