“Kau Tu Gαy Yang Berpμrα-Pμrα Minαt Perempuan”- Netizen Mulut Puαkα Sound Dr Say, Sekali Ini Respons Dr Say Yang Mengejut Ramai Orang

Baru-baru ini, Dr Say Shazril atau dikenali sebagai Dr Say begitu terki.lan dengan komen warganet yang agak melam.pau mem.dak.wa dirinya ber.su.sah pa.yah menghabiskan wang ringgit semata-mata untuk membuktikan dirinya lelaki tulen.

Tambahan pula, anak sulungnya, Ace yang dilahirkan sebagai anak istimewa ekoran daripada perkongsian Dr Say yang menyatakan anaknya itu mempunyai ga.ng.gu.an n.e.u.r.o ataupun au.tis.me.

“Kau cakap me.nye.sal tu sebab senang cita jer, kau tu g.α.y yang berpu.ra-pu.ra minat perempuan. Bila tengok anak jadi macam tu, terus kau rasa men.ye.sal sebab kau habiskan banyak duit semata-mata nak tunjuk diri tu straight tapi anak pula o.k.u. B.o.d.o.h amat… gi sayang anak kau lah tanpa syarat,” ulas individu tersebut.

Maka dengan itu, Dr Say lantas me.ra.yu kepada pengguna media sosial itu supaya membaca isu kandungan bahan yang diterbitkan secara lebih teliti dan tidak terus meng.hen.tam tanpa melakukan keputusan yang tepat.

“Saya okey saja nak tu.duh apa jua ori.en.ta.si saya, biasa dah kena. Tapi to pick my son ter.pa.ling ku.rang a.j.a.r! Tak baca full cerpen dan buat as.sum.pti.on.

“Tak tahu pula selama ini straight guys pe.ra.bih duit just to be straight, aduhai content perbincangan kau.

“Takpalah, i maafkan you dan i tak berniat untuk mengambil tin.da.kan atas dak.wa.an fit.nah you tapi i harap you akan tahu situasi sebenarnya apabila baca artikel penuh”.

“I wish you all the best in your s.e.x ad.dic.tion re.co.ve.ry. Jangan f.r.u.s.t aku straight,” balas Dr Say.

Sebelum ini, Dr Say tampil berkongsi perkembangan neu.ro anak sulungnya yang disahkan meng.hi.dapi m.i.l.d au.tis.me.

Semoga perkongsian ini dijadikan iktibar dan pengajaran untuk semua.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar utama: Gempak.com

[2] Gambar: Instagram Dr Shazril Shaharuddin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *