[Video] Aryan Khan Disαmbut Bagai ‘Putera’ Setelah Dibebαskan, Hinggαkan Hal Ini Terjadi

Saatnya telah tiba, akhirnya penantian aktor terke.nal Bollywood Shah Rukh Khan iaitu Aryan Khan telah kembali ke pangkuannya pada Sabtu lepas. Aryan Khan telah dita.han hampir satu bulan di p.e.n.j.a.r.a berhubung dengan dak.waan k.e.s d.a.d.a.h.

Setibanya Aryan di kediamannya, dia disambut meriah dengan sorakan dari peminat bapanya. Dikatakan kediaman mereka itu diberi nama Mannat.

Apa yang boleh digambarkan, ianya seperti pesta perayaan Deepavali. Peminat yang hadir turut me.mu.kul gendang bersama dengan rentak dhol yang kebiasaanya dimainkan sebagai muzik pengiring.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viral Bhayani (@viralbhayani)

Kelihatan peminat Shah Rukh Khan membawa sepanduk besar bagi mengalu-alukan kepulangan ‘putera’ Aryan Khan. Namun mereka tidak berpeluang untuk melihat wajah ‘putera’ tersebut kerana keretanya terus masuk ke dalam rumah.

Sebelum itu, keadaan di luar p.e.n.j.a.r.a Arthur Road dikatakan dipenuhi dengan orang ramai sehingga menyebabkan beberapa ahli polis dike.rah untuk mengawal keadaan dan menge.lakkan sebarang yang tidak diingini berlaku.

Peminat yang hadir juga cuba untuk melihat Shah Rukh Khan namum terpaksa a.k.u.r kerana mereka tidak dapat melihat wajah hero itu. Para peminat mengan.daikan Shah Rukh Khan berada di dalam kereta yang tiba untuk mengambil anaknya.

Tibanya kenderaan milik aktor ter.so.hor itu tiba di p.e.n.j.a.r.a Arthur Road, kelihatan pegawai pe.ri.ba.dinya mengambil Aryan dan membawa masuk ke dalam kereta.

Mah.ka.mah Tinggi Bombay telah membenarkan permohonan i.k.a.t ja.min ke atas Aryan pada Khamis yang lalu.

Terdahulu, Aryan bersama tujuh yang lain termasuk dua wanita telah ditahan oleh Nar.co.tics Con.trol Bu.reau (NCB) di sebuah kapal persiaran di pantai Mumbai.

Sewaktu ser.bu.an dilakukan, Aryan dikatakan bersama dua rakannya iaitu pelakon, Arbaz Seth Merchant dan pereka fesyen, Munmun Dhamcecha.

Nupur Satija, Ishmeet Chadha, Mohak Jaiswal, Gomit Chopra dan Vikrant Chhokar merupakan lima lagi individu yang telah di.ta.han.

Sumber:

[1] Rujukan, Mstar

[2] Gambar Utama, Times Of India

[3] Gambar 1, Shah Rukh Khan (Instagram)

[4] Video, Viralbhayani (Instagram)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *