(Video) Rakαmαn Siti Aafiyah Menyαnyi Bíkín Nεtizεn Tεrhíbur

Siapa tak kenal penyanyi nombor satu Malaysia Datuk Seri Siti Nurhaliza. Suara merdu beliau membuatkan dibuai m.i.m.p.i khususnya lagu balada. Kini beliau sudah berumur 42 tahun tetap sahaja suaranya l.u.n.a.k dan sedap didengari dari du.lu hingga kini.

Datuk Seri Siti Nurhaliza bukan sahaja ter.ke.nal di kaca tv. Namun beliau juga sangat ter.ke.nal di media s.o.s.i.a.l khususnya Instagram. Di Instagram, beliau mempunyai seramai 8.3 juta pengikut.

Macam mana boleh tak ramai, Datuk Seri Siti Nurhaliza sangatlah bersahaja dan beliau sering berkongsi pelbagai content kepada semua. Datuk Seri Siti Nurhaliza atau panggilan mesranya Tokti berjaya me.nam.bat hati peminatnya dengan sikap yang sentiasa ren.dah diri dan baik hati.

Terbaru, Tokti telah memuat naik satu video di laman Instagramnya. Peminat begitu teruja selepas perkongsian beliau ini kerana Tokti telah berkongsi kisah yang lu.cu dimana peminat dapat menonton ge.la.gat anak sulungnya itu, Siti Aafiyah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Sepertinya Siti Aafiyah yang turut mempunyai bakat menyanyi sama seperti ibunya, Tokti. Didalam posting tersebut, kelihatan Tokti sangat terhibur dengan ge.la.gat yang ditunjukkan anaknya itu. Ge.la.gat Aafiyah menyanyi dengan menghasilkan lirik sendiri membuatkan ramai ber.se.lo.roh diruangan kapsyen.

“Bila Aafiyah dah pandai nyanyi dan cipta lirik sendiri… ibu tak.l.e.h cari makan macam ni,” antara kapsyen yang ditulis oleh Tokti.

Di bawah merupakan ko.men-ko.men yang menunjukkan mereka ter.hi.bur dengan ge.la.gat Siti Aafiyah.

 

 

Sumber:

[1] Rujukan, Berita Ha.ngat

[2] Gambar Utama, Keluarga

[3] Gambar 1 dan Video, Datuk Seri Siti Nurhaliza (Instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *