[Video] Tersεrεmpαk Shuib Pergi Bercuti Dengan Fαmily, Sεkali Ini Rεsp0ns Nεtizεn

Pe.mer.gi.an Siti Sarah Raissudin telah me.ning.gal.kan ke.san yang sangat dalam buat keluarga Shuib. Ke.hi.la.ngan itu juga turut dirasai oleh orang ramai khususnya peminat ar.wah Siti Sarah.

Oleh itu, orang ramai sentiasa mengikuti perkembangan pelawak dan usahawan, Shuib Sepahtu. Rata-rata orang ramai sering memberikan kata semangat dan d.o.a buatnya dan anak-anak agar mereka sentiasa t.a.b.a.h atas segala uji.an yang diberi olehNya.

Menerusi perkongsian  Norashikin Nordin di laman TikToknya, dia telah terseremp@k dengan Shuib dan keluarga di lapangan terbang untuk ke Langkawi. Video yang dimuatnaiknya itu telah men.cu.ri tumpuan pengguna TikTok yang lain.

Video tersebut telah mendapat lebih dari 315K tontonan dan 23.3K tanda suka. Rata-rata netizen mengharapkan Shuib sentiasa kuat dan terus kuat demi anak-anaknya.

Menerusi video tersebut, kelihatan Shuib sedang menunggu di lapangan terbang bersama-sama keluarganya di tempat duduk. Shuib sempat melambai tangan selepas disapa oleh peminat. Ini membuatkan ne.ti.zen memuji sikapnya yang tidak s.o.m.b.o.n.g dan ren.dah diri.

Di bawah merupakan ko.men-ko.men dan d.o.a yang di.ting.gal.kan oleh warganet :

Sumber:

[1] Rujukan dan Video, Berita H@ngat

[2] Gambar Utama, Shuib (Instagram)

[3] Gambar 1 ,2 dan 3,  Norashikin Nordin (TikTok)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *