Iqbal Abαdikan Kisah Hidupnya Dalam ‘Hujan’, Kini Tampil Kεjutαn Terbaru Buat Peminatnya

Nama Ahmad Iqbal Zulkefli atau lebih dikenali sebagai Iqbal tidak pernah l.e.k.a.n.g dengan pelbagai i.s.u h.a.n.g.a.t dan sen.sa.si. Iqbal merupakan pembantu pe.ri.ba.di Dato Seri Vida sebelum dia memulakan perniagaannya sendiri.

Selepas kes tak jadi kahwin dengan DSV, Iqbal sejak kebelakangan telah sering ter.pa.lit dengan pelbagai g.o.s.i.p l.i.a.r sehingga menyebabkan ramai warganet berasa m.e.l.u.a.t.

Terdahulu, Iqbal pernah me.lu.ah.kan hasrat untuk mengeluarkan satu lagu dan dia sedang mencari komposer bagi memenuhi kehendaknya.

Di Instagram Iqbal, dia telah memuat naik sekeping gambar berlatarbelakangkan pelamin yang indah. Di dalam post tersebut Iqbal juga turut memberitahu bahawa lagunya itu telah siap.

Iqbal juga memaklumkan kepada semua lagunya itu akan mula ditayangkan pada 1 November 2021 nanti. Dia telah bersetuju untuk menerima lagu daripada Eric Fuzi yang merupakan ahli kumpulan Floor88.

Dikatakan MV itu akan disiapkan dalam tempoh 24 jam. Iqbal juga turut memaklumkan kepada semua bahawa lagu nyanyiannya itu adalah berkenaan dengan kisah perjalanan hidupnya. Iqbal juga memberitahu yang judul lagunya itu adalah Hujan.

Oleh itu, Iqbal mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang telah terlibat dalam usaha meng.ab.di.kan kisah hidupnya itu. Tambah Iqbal lagi, dia berharap agar orang ramai dapat bersabar dalam menantikan single sulungnya itu.

Sumber:

[1] Rujukan, OhMyMedia

[2] Gambar Utama, Ahmad Iqbal Zulkefli (Instagram)

[3] Gambar 1 dan 2, Ahmad Iqbal Zulkefli (Instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *