Aryan Khan Mengαdu Tiαdα Selera Makan Di Pεnjarα, Sekali Ini Tindakan Dato Shah Rukh Khan Untuk Anaknya Itu

Baru-baru ini, pelakon terkenal Bollywood Shah Rukh Khan (SRK) mem0h0n kebenaran daripada pihak berku@sa untuk memberikan makanan dari rumah untuk anaknya Aryan Khan yang tidak berselera dengan makanan di pen.ja.ra.

Namun begitu, peg@wai pen.ja.ra menyatakan bahawa pihak mereka perlu meminta kebenaran daripada mah.ka.mah terlebih dahulu sebelum membenarkan sesuatu perkara.

Dalam pada itu, SRK bertemu dengan anaknya yang kini di.ta.han di pen.ja.ra Arthur Road pada pagi Khamis lalu selama kira-kira 15 hingga 20 minit.

Ternyata tidak ada layanan istimewa diberikan kepada anak pelakon terkenal terbabit dan kad pengenalannya juga diperiksa sebelum memasuki prem1s.

Prosedur yang sama turut dilakukan terhadap mana-mana ahli keluarga ban.du.an apabila ingin melawat sesiapa di pen.ja.ra.

Aryan, 23, berada di pen.ja.ra sejak 3 Oktober lalu berhubung kes je.na.yah. Dia di.ta.han bersama tujuh yang lain apabila (NCB) me.num.pas.kan par.ti da.d.a.h di atas kapal persiaran menuju Goa di luar Mumbai.

Mah.ka.mah khas di Mumbai pada Rabu eng.gan memberikan jaminan kepada Aryan dan dua yang lain berhubung ram.pa.san da.d.a.h ter.la.rang.

Tambahan pula, Shah Rukh Khan dan keluarganya bercadang untuk tidak menyambutkan hari jadinya dan perayaan Deepavali pada tahun ini.

Menurutnya lagi,  berkemungkinan Aryan Khan tidak dibenarkan ikat jamin untuk waktu sekarang.

Semoga perkongsian ini dijadikan iktibar dan pengajaran untuk semua.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Mstar Online

[2] Gambar-gambar lain: ibsfocus.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *