Bertεmu Dengan J0doh Hαsil Daripada Pert0longan Kawannya di Twitter, Tindαkαn Gadis Ini Cμri Tumpμan Ramai

Siapa sang.ka hasil daripada per.to.lon.gan kawan ak.hirnya mem.bu.ahkan ha.sil. Bercakap so.al jo.doh, kebiasaannya ia boleh datang dalam pelbagai cara. Betul apa orang kata, jo.doh ini mempunyai rah.sia yang indah dan bermakna.

Seorang gadis ak.hirnya bertemu jo.doh ha.sil daripada per.to.lo.ngan kawannya di laman Twitter telah me.na.rik per.ha.tian ne.ti.zen.

Gadis tersebut telah ber.kong.si kisah bagaimana dia dan encik tu.nang bertemu jo.doh melalui video yang telah dimuat naiknya di laman Tiktoknya (kyrahhh20).

Kawan kepada gadis ber.tu.ah ini sen.ga.ja ‘mem.pro.mo.si.kan’ dirinya mencari jo.doh di laman Twitter @TwtJodohMy beberapa bulan se.be.lum itu.

Di dalam tweet tersebut, kelihatan beberapa keping gambarnya yang telah dimuat naik. Selain itu, ter.te.ra beberapa bakat yang dimiliki olehnya.

Ak.hirnya gadis itu ter.pa.ut dengan seseorang je.ja.ka ber.kat daripada usaha kawannya itu. Mereka hanya berkenalan selama 3 bulan dan telah meng.ik.at ta.li per.tu.nan.gan baru-baru ini.

Video tersebut telah tu.lar dan kini telah mendapat 164.5K tontonan dan 16.1K tanda suka di Tiktok. Ra.ta-ra.ta ne.ti.zen mengucapkan ucapan tahniah buatnya dan pa.san.gan.

Ada juga yang ber.se.lo.roh untuk meminta kawan mereka melalukan perkara yang sama seperti kawan gadis berkenaan sekiranya mereka be.lum bertemu jo.doh.

Di bawah adalah komen menarik daripada ne.ti.zen di TikTok:

Sumber:

[1] Rujukan, Says

[2] Gambar Utama, kyrahhh20 (Tiktok)

[3] Gambar 1 dan 2, kyrahhh20 (Tiktok)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *