Ditμdμh Pembεrian Cincin Kepada Catriona Ross Sεkadar ‘Gimik’, Iqbal Tεpis Dαkwααn Ramai Orang Dengan Jawapan Ini.

Baru-baru ini, be.kas pem.ban.tu pe.ri.ba.di DSV, Iqbal Zulkefli me.no.lak ken.ya.ta.an yang mengatakan per.bua.tan.nya yang memberikan cincin kepada pelakon wanita, Catriona Ross pada minggu kedua MLM 2021, Jumaat le.pas, adalah sebagai satu g.i.m.i.k.

Da.lam pada itu, dia ketika dihubungi mengatakan bahawa dia ti.dak tahu akan kedatangan Catriona Ross pada malam itu. Dia juga lang.sung ti.dak tahu me.na.hu akan persembahan pa.ro.di yang dilakukan oleh kumpulan To.bat yang menceritakan tentang kisah kon.tro.ver.si.nya dengan DSV.

“Saya ti.dak tahu me.na.hu tentang perkara tersebut. Saya hadir kerana me.me.nu.hi un.dan.gan pihak produksi pada malam tersebut”.

“Ketika kumpulan To.bat membuat persembahan. barulah saya tahu mereka mempa.ro.di.kan kon.tro.ver.si melibatkan saya dan men.gun.dang Catriona sebagai selebriti jemputan”.

“Jadi apabila Catriona ti.ba-ti.ba tu.run, saya mengambil ke.sem.pa.tan untuk me.mo.hon ma.af secara lang.sung dan memberikan cincin kepadanya.” ujar Iqbal.

Apabila ditanya berkaitan cincin berikut, Iqbal menyatakan dia begitu ikhlas menghadiahkan kepada Catriona tan.pa se.ba.rang ni.at ter.sem.bu.nyi.

“Mesti ramai yang bertanya-tanya kalau bu.kan gi.m.i.k macam mana cincin tu boleh ada dalam beg? Kalau orang yang kenal saya, mereka tahu saya memang suka beli cincin banyak -banyak dan akan hadiahkan kepada sesiapa sahaja secara ra.wak”.

” Ke.be.tu.lan, malam itu memang cincin itu ada dalam beg, saya t.a.k fikir banyak kerana sepanjang Catriona buat persembahan saya memang su.dah ber.ni.at untuk bertemu dengannya”. katanya

Berhubung dengan persembahan kumpulan To.bat yang dianggotai yang oleh Ropie dan Bell Ngasri bersama Catriona Ross pada malam itu, Iqbal lang.sung ti.dak men.gam.bil hati dan berfi.ki.ran ter.bu.ka.

Apa yang men.ge.jut.kan, pada malam tersebut se.le.pas ta.mat program MLM 2021, Datuk AC mengumumkan secara men.ge.jut bahawa Syuk telah me.na.rik di.ri daripada program tersebut atas sebab pe.ri.ba.di.

Semoga perkongsian ini dijadikan iktibar dan pengajaran untuk semua.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Gempak.com

[2] Gambar 1: Utusan online

[3] Gambar 2: Media Hiburan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *