(Video) Minggu Kedua MLM Hαngαt Lagi, Kali Ini Rosyam Nor VS ‘Sαng Bαrα’ Dan Shuk Sahar Telah Tαrik Diri

Ingatkan minggu pertama Mahαrαjα Lawαk Megα 2021 sahaja yang gem.p.ak, rupa-rupanya minggu kedua pun boleh tα.hαn juga rupanya.

Malam tadi berlangsungnya MLM 2021, dan terdapat beberapa perkara yang telah me.na.rik per.hatian.

Sebelum ini, ‘Sa.ng Ba.ra’ menjadi topik ha.ng.at apabila mengeluarkan komen pe.das dan ter.lalu ga.rαng hingga menyebabkan ramai yang ti.dak berpu.as hati.

Namun, lain pula pada minggu ini apabila ‘Sa.ng Ba.ra’ dilihat lebih lem.but memberikan komen. Dikatakan, mungkin ‘Sang Ba.ra’ hanya cuba u.j.i ke.ta.hanan men.tal pe.la.wak-pela.wak di pentas MLM2021 pada minggu pertama sahaja.

Cuma, ketua juri Datuk Nor Hisyam pula mengeluarkan rasa ti.dak pu.as hati dengan ‘Sang Ba.ra’. Sehinggakan dikatakan akan di.pu.las teng.kuk ‘Sang Ba.ra’ kalau tahu siapa di.se.ba.lik topeng itu.

‘Sa.ng Ba.ra’ pula lang.sung nampak t.a.k gen.tar dengan ‘u.gu.tan’ dari Datuk Nor Hisyam, sehinggakan Datuk Nor Hisyam kata, “Kalau be.ra.ni ke.lu.ar.lah dari topeng tu, duduk sini sekali bagi ko.men..Duduk da.lam tu be.rα.ni.lah!”

Dengar macam se.ri.us, tapi un.sur ‘la.wak-ge.ram’ tu sebenarnya telah menghiburkan penonton di Putrajaya International Convention Centre (PICC).

Namun, dalam ge.lak ta.wa dan hiburan, ada juga berita yang men.ge.jut.kan seperti ke.tia.daan Vicha bersama Puteh, berita mengenai Shuk Sahar tα.rik di.ri dan Tapai yang masih be.lum muncul dengan kumpulan Taici.

Walau bagaimanapun, dimaklumkan yang Vicha dan Tapai akan kembali ke pentas MLM 2021 pada minggu hadapan.

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan dan Video, Gempak

[2] Gambar 1, Gempak

[3] Gambar Utama, Kosmo dan Gempak

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *